Reparatie en Onderhoud

Goede zorg voor uw leaseauto; onderhoud, banden en APK

Onderhoud van uw leaseauto
De veiligheid en bedrijfszekerheid van uw leaseauto valt of staat met goed onderhoud. Wij vragen u de onderhoudsintervallen volgens fabriekopgave te volgen en tevens regelmatig de volgende zaken zelf te controleren:
- bandenspanning
- oliepeil
- koelvloeistof
- remvloeistof

Indien er op uw dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet functioneren van één van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet aangezien dit gevolgen kan hebben voor uw veiligheid, de prestaties van de motor en technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van uw auto en maak een afspraak met Auto Combi (gevestigid in Hardenberg)

APK
Afhankelijk van de looptijd van het leasecontract behorende bij uw leaseauto krijgt u al dan niet te maken met de wettelijk verplichte APK-keuring. Mocht uw leaseauto binnen de contractlooptijd voor de APK-keuring in aanmerking komen dan ontvangt u van ons hierover bericht. Wij vragen u dan zorg te dragen dat de auto tijdig voor de verplichte keuring wordt aangeboden bij een erkend APK-station. Zie voor meer informatie over de APK-keuring ook www.APK.nl.

Service_afspraak.jpg