Compass Mobility
Jouw partner in mobiliteit!
Specialist in bedrijfswagens
Voor vakkundig en merkonafhankelijk advies
Flexibele oplossingen
Tijdelijk vervoer nodig? Flexibele oplossingen van een tot 24 maanden.
Jouw partner in mobiliteit
Duidelijkheid, maatwerk en een persoonlijke benadering.
Previous slide
Next slide

Welkom bij Compass Mobility 

Als partner in mobiliteit kun je bij ons terecht voor zakelijke lease, shortlease, private lease, autohuur en wagenparkbeheer.

Zakelijke lease

Maak kennis met de diensten van Compass Mobility

Dat de wereld van mobiliteit volop in beweging is zal niemand ontgaan. Maar wat zijn nu precies de uitdagingen en hoe of en wanneer geef jij invulling aan zaken als verduurzaming of flexibiliteit. 

Het wagenpark zal ongetwijfeld een belangrijk thema binnen jouw bedrijf of organisatie zijn. Hoe je hier het beste invulling aangeeft zal per bedrijf of organisatie verschillen. Compass Mobility is er voor organisaties van klein tot groot, van ZZP’er tot MKB’er en ook de startende ondernemer is van harte welkom bij Compass Mobility. 

In bijgaande artikelen geven wij een beeld van de mogelijkheden met Compass Mobility en informatie over de mogelijkheden en verschillende soorten  elektrische (bedrijfs-) auto’s die momenteel beschikbaar zijn. 

Wij staan voor jou klaar om samen te onderzoeken welke mobiliteitsoplossing het beste bij jouw situatie past en komen dan ook graag bij jou op bezoek voor een kennismakingsgesprek! 

Waarom Compass Mobility

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!