Autonieuws

24 april 2019

Hyundai en Kia komen met app voor EV's

Hyundai en Kia komen binnenkort met een app waarmee het mogelijk wordt verschillende functies van elektrische auto's van deze merken vanaf een smartphone te bedienen. De applicatie is het antwoord op een veelgehoorde vraag.

Lees verder

24 april 2019

Mercedes test met 'E-klasse Sportcoupé'

Nee, behalve het toevoegen van het watermerk hebben wij niet aan deze foto's gesleuteld. Deze E-klasse ziet er écht zo ongelukkig uit en herbergt wellicht een nieuwe SL.

Lees verder

24 april 2019

Volkswagen Golf ontdoet zich verder van camouflage

De spanningen in autoland, en dus ook op deze site, lopen steeds hoger op, want de onthulling van de geheel nieuwe generatie Volkswagen Golf nadert. Naar verluidt gaat dit net na de zomer gebeuren. In zijn vrijwel naakte hoedanigheid loopt de nieuwe Golf nu één van zijn laatste opwarmrondes. Daar liep Volkswagens middenklasser onze spionageboer tegen het lijf.

Lees verder

24 april 2019

Nissan stelt winstverwachting opnieuw naar beneden bij

Bij Nissan wordt er wederom aan de alarmbel getrokken, want de beoogde winst denkt het merk wederom niet te kunnen halen.

Lees verder

24 april 2019

Aston Martin presenteert DBS Superleggera Volante

Aston Martin zorgt er in z'n eentje even voor dat het hoe dan ook een mooie zomer wordt. Als je je deze DBS Superleggera  Volante kunt veroorloven, althans.

Lees verder

24 april 2019

Tesla Model S en Model X: nieuwe techniek, Standard Range keert terug

Bij Tesla lijkt alles momenteel te draaien om de Model 3, maar laten we niet vergeten dat het merk ook nog de Model S en Model X voert. De techniek van de grotere Tesla's is weer eens tegen het licht gehouden, met als resultaat een stevig toegenomen actieradius.

Lees verder

23 april 2019

Weblog: De beste niet langer ijskoud

'Airco ijskoud', las je vroeger in occasion-advertenties. En zo was het in andere tijden ook, áls hij werkte. Kom daar tegenwoordig nog eens om. De poolwind is gaan liggen, de airconditioning van nu een watje. Ik merkte het voor het eerst in een BMW bij een introductie in Italië. De airco stond aan maar ik voelde er niks van, het bleef lauw. Gek, zo warm was het niet. Na veel gehannes met de blower en de ventilatieroosters ontdekte ik in het klimaatcluster een max-stand. Eureka, opgelost.

Lees verder

23 april 2019

Volkswagens UX-design lijkt op Tesla's dashboard

Bij Volkswagen zijn ze achter de schermen druk in de weer met de nabije toekomst. De slimme koppen bij de afdeling van de elektronische ontwikkelingen geven nu een kijkje in eigen keuken. Daar krijgen we een nieuw systeem te zien waar toekomstige Volkswagen-bestuurders op kunnen rekenen.

Lees verder

23 april 2019

'Opvolger Maserati Gran Turismo en GranCabrio komt in 2021'

Maserati's GranTurismo en zijn opengewerkte GranCabrio-broer hebben hun pensioengerechtigde leeftijd jaren geleden al bereikt. We weten nu meer over een opvolger.

Lees verder

23 april 2019

Mercedes-Benz GLB komt uit Mexico

In China presenteerde Mercedes-Benz de Concept GLB-klasse. We weten nu waar de productieversie gebouwd gaat worden.

Lees verder